Portretfotograaf Den Bosch

Waaraan herken je een goede portretfotograaf in Den Bosch? Dat is grotendeels afhankelijk van je persoonlijke wensen, maar ik ben van mening dat een goede portretfotograaf iemand vastlegt zoals die persoon echt is. Dat is dan ook waar ik als portretfotograaf altijd naar streef. Ik ben Geeke van Dijck en ben in 2014 afgestudeerd als fotograaf. Fotografie is behalve mijn baan ook een van mijn grootste hobby’s. Nadat ik in 2018 op reis ben geweest heb ik besloten dat ik een fotografiebedrijf wilde starten. Andere hobby’s van mij zijn wandelen, fietsen en het bereiden van (Sri Lankaanse) gerechten

Hoe werk ik als portretfotograaf in Den Bosch?

Als portretfotograaf in Den Bosch werk ik voornamelijk voor bedrijven. Ik zorg ervoor dat ieder teamlid prachtig op de foto komt te staan. Je hebt bij mij geen make-up, studio of onnatuurlijke poses nodig. Ik zorg ervoor dat de lichtval goed is en dat jij je op je gemak voelt. Op die manier ontstaan namelijk de leukste foto’s. Ik krijg zo de echte jij te zien en dat is graag wie ik vastleg! Als je jouw ware persoon laat zien, dan ben je echt het mooist.

Ga ik als portretfotograaf voor jou aan de slag, verwacht dan dus niet dat je ongemakkelijke poses hoeft aan te nemen. Kleed je zoals je normaal zou doen en draag ook zeker niet meer make-up dan normaal gesproken. Jij bent mooi zoals je bent en dat zul je bevestigen na het zien van de foto’s die ik van je maak!

Niet alleen portretfotografie

Als portretfotograaf maak ik graag foto’s van jou en je teamleden in Den Bosch, Eindhoven of Tilburg maar ik ben natuurlijk ook actief in de rest van Brabant en Nederland. Daarnaast ben ik ook actief als bedrijfsfotograaf in Eindhoven. Ook zakelijke foto’s hoeven niet statig te zijn. Statige foto’s zijn vaak nietszeggend en laten niet goed zien wie jouw teamleden zijn. Het is veel beter voor je branding om ieder teamlid vast te leggen op de manier zoals jullie hem of haar kennen.

Ik bespreek de mogelijkheden graag met een kop koffie!

Inmiddels weet je al veel over mijn werkwijze als portretfotograaf in Den Bosch. Je weet echter nog niet zo goed welke resultaten je kunt verwachten. Ik raad je dan ook aan om eens rond te kijken op mijn Instagram-pagina. Daar vind je veel foto’s terug die ik gemaakt heb. Ben je geïnteresseerd en neem je de mogelijkheden graag eens met mij door? Vul dan het contactformulier in, zodat we onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden kunnen doornemen.