Fotograaf Den Bosch

Ik ben Geeke van Dijck en ben fotograaf in Den Bosch. Als fotograaf leg ik het liefst bedrijven, producten en mensen vast. Ik ben zelf een groot voorstander van natuurlijke foto’s. Ik verricht dus geen grote aanpassingen aan de foto’s en maak de foto’s in de juiste omgeving. Een persoon, bedrijf of product zal er op die manier het best uitzien. Ik ben actief als fotograaf in Den Bosch, maar je kunt ook gerust contact met me opnemen als je een fotograaf in Eindhoven nodig hebt. Wat dat betreft ben ik zeer flexibel.

Ik leg jou vast zoals je echt bent

Als fotograaf in Den Bosch leg ik je vast zoals jij echt bent. Vooral als er een foto gemaakt wordt, hebben veel mensen de neiging om een bepaalde pose aan te nemen. Als je die pose van nature niet zo snel aanneemt, is dit vaak ook aan de foto af te zien. De echte jij is de mooiste versie van jezelf en dat is de versie van jou die ik graag vastleg! Als fotograaf in Den Bosch maak ik dus het liefst foto’s zonder studio, make-up en onnatuurlijke poses. Achteraf zijn mijn klanten daar vaak zeer tevreden over. De foto’s laten zien hoe mooi je echt bent.

DINGEN DIE BIJ MIJ HOREN

Als fotograaf in Den Bosch werk ik ook voor bedrijven

Als fotograaf in Den Bosch wordt ik ook regelmatig ingehuurd door bedrijven. Ben jij een ondernemer en wil jij je team aan de buitenwereld tonen? Dan is het belangrijk dat je teamleden op de juiste manier gepresenteerd worden. Door jouw personeel op een natuurlijke manier vast te leggen, krijgt de klant pas echt een goed beeld van jouw bedrijf. Dit zal de drempel om contact op te nemen ook verlagen. Ik laat je graag zien dat zakelijke foto’s niet altijd ook statisch hoeven te zijn.

Wil je jouw interieur of product vastleggen? Klop ook dan gerust bij mij aan. Als fotograaf in Den Bosch help ik je graag om prachtige foto’s van jouw interieur of product te maken.

Meer weten over mij als fotograaf in Den Bosch?

Wil je meer weten over mijn werkzaamheden als fotograaf in Den Bosch? Op mijn Instagram-pagina kun je een goed beeld krijgen van het soort foto’s dat ik maak. Daarnaast kun je ook altijd contact met me opnemen als je vragen over mijn manier van werken hebt. Wil je het liefst zo snel mogelijk foto’s laten maken? Ik ga ook graag voor jou aan de slag!