Ik ben Geeke van Dijck, geboren in ’s-Hertogenbosch. In 2014 studeerde ik af in de richting fotografie aan het SintLucas in Eindhoven en vertrok ik naar Brussel om verder te studeren aan het Narafi, waar ik in 2017 afstudeerde. Ik kwam terug in ’s-Hertogenbosch met inspiratie, creatieve ideeën en mooie toekomstplannen.

In 2018 ging ik op reis. Toen ik terug kwam, wist ik het zeker: ik wil mijn eigen bedrijf, Geeke van Dijck fotografie, opzetten. Mijn liefde voor fotografie is mijn drijfveer. Ik ging direct aan de slag en deed ervaring op het gebied van portretfotografie, bedrijfsreportages, interieurfotografie en productfotografie op.

Naast fotografie word ik blij van fietsen en wandelen in mooi weer, en van het bereiden van Sri Lankaanse curry’s en Italiaanse pasta’s. Ik ben een echt familiemens. Niets zo leuk als een concert bezoeken met familie of vrienden.

Inspiratie voor mijn projecten vind ik in musea, in gesprekken en in de natuur. Ik ontdek graag nieuwe plekken, en die hoeven zeker niet ver weg te zijn. Nederland en België zijn geweldig, als je het mij vraagt.

DINGEN DIE BIJ MIJ HOREN