Bedrijf & Portret.

Een sterke bedrijfsreportage op je website zorgt ervoor dat klanten weten wat ze van je bedrijf kunnen verwachten.

Ieder bedrijf is uniek en daarom neem ik graag de tijd om jouw bedrijf op een unieke, authentieke manier vast te leggen. Mijn werkwijze kenmerkt zich dan ook door een heel persoonlijke, menselijke benadering.

De meeste mensen voelen zich het op hun gemak in een vertrouwde omgeving, ik kom voor het maken van een portret dan ook graag bij jou op locatie. We bespreken dan wat je op het portret of op de teamfoto uit wil stralen, zodat je daar eventueel je kledingkeuze op kan aanpassen.

Ik maak portretfoto’s van alle werknemers – zo komt je bedrijf persoonlijker over en zien klanten direct met wie ze contact zullen hebben.

Aan de hand van interieurfotografie – gedetailleerd of juist algemeen – breng ik de sfeer binnen het bedrijf goed in beeld. Met de juiste fotografie kunnen we laten zien wat jouw bedrijf speciaal maakt.

Ik zorg ervoor dat de bedrijfsfotografie aansluit bij uw doelstellingen. U kunt bijvoorbeeld een offerte aanvragen voor personeelsfoto’s, een interne bedrijfsreportage of een redactionele bedrijfsfoto.