Tarieven

Portretfotografie

Portret
Een portret op locatie, met of zonder studio achtergrond, kost €70 incl. btw (excl. reiskosten). De standaard shoot duurt 20 minuten, waarna we samen op locatie een selectie van 2 foto’s maken die je later bewerkt krijgt opgestuurd.

Familieportret
Een familieportret op locatie kost €90 incl. btw (excl. reiskosten). De standaard shoot duurt 30 minuten, waarna we samen op locatie een selectie van 4 foto’s maken die je later bewerkt krijgt opgestuurd.

Verwacht je meer tijd nodig te hebben, wil je meer bewerkte foto’s ontvangen, of wil je de foto’s op kwaliteitspapier opgestuurd krijgen? Laat het me weten, dan maak ik een offerte op maat!

Andere diensten

Voor mijn andere diensten – bedrijfsreportages, interieurfoto’s en productfoto’s – maak ik na een kennismakingsgesprek een offerte op maat. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, of tijdens een kop koffie. Komen we tot een overeenkomst, dan plannen we direct een afspraak in voor de shoot.

Portfolio 

Staat er een beeld op mijn website dat je mooi vindt en zou willen gebruiken, neem dan gerust contact met me op. Dan maak ik een offerte op maat.

E-mail: info@geekevandijck.nl
Telefoon: +31 (0) 6 16 30 19 74
Gevestigd in 's-Hertogenbosch