Fotograaf Eindhoven

Zoek je een fotograaf in Eindhoven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben Geeke en ben in 2014 afgestudeerd in richting van fotograaf. Als fotograaf maak ik het liefst foto’s die echt laten zien hoe een persoon, bedrijf of product is. Dat zijn in mijn ogen de mooiste foto’s. Een persoonlijke werkwijze vind ik belangrijk en ik zorg er tijdens de fotosessies altijd voor dat jij je op je gemak voelt. Als fotograaf in Eindhoven heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Andere hobby’s van mij zijn wandelen, fietsen en koken. Daarnaast ben ik echt een familiemens.

Mijn werkwijze als fotograaf in Eindhoven

Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze als fotograaf in Eindhoven. De meeste mensen zijn vandaag de dag continu bezig met hoe zij eruitzien en hoe ze overkomen. Het internet wordt dan ook overspoeld met onnatuurlijke foto’s die in mijn ogen ook niet zo mooi zijn als pure foto’s. Als fotograaf in Eindhoven vind ik het belangrijk dat je de buitenwereld durft te laten zien wie je echt bent. Dan ben je namelijk op je mooist. Als ik aan de slag ga als fotograaf in Eindhoven, dan maak ik dus het liefst foto’s zonder make-up, studio en onnatuurlijke houdingen.

Ik vraag je nooit om een onnatuurlijke pose aan te nemen en al helemaal niet om make-up te dragen. Als ervaren fotograaf in Eindhoven weet ik jou op de foto te vast te leggen zoals je echt bent. Het liefst leg ik jou vast op een manier zoals de mensen die je kennen jou zien. Ik laat bepaalde karaktereigenschappen naar voren komen.

DINGEN DIE BIJ MIJ HOREN

Mijn werkzaamheden naast fotografie in Eindhoven

Behalve dat ik fotograaf in Eindhoven ben, ben ik ook in te huren als fotograaf in Den Bosch. Daarnaast is het goed om te weten dat ik niet alleen personen vastleg, maar ook graag jouw bedrijf aan de buitenwereld laat zien. Je kunt mij dus ook vragen om jouw interieur of producten vast te leggen. Als bedrijfsfotograaf kan ik zakelijke foto’s voor je maken die allesbehalve statisch zijn. Dat is pas echt een goede manier om jouw team aan klanten voor te stellen!

Ik vertel je graag meer

Als je meer wilt weten over mijn werkzaamheden, kun je altijd contact met me opnemen. Kijk ook eens op mijn Instagram-pagina. Daar plaats ik namelijk regelmatig foto’s die ik gemaakt heb. Zo kun je dus een goed beeld krijgen van het werk dat ik lever. Zo snel mogelijk foto’s laten maken? Neem ook dan contact op.