Fotograaf Eindhoven

Het is belangrijk om potentiële klanten een goed beeld van je bedrijf te geven en om vertrouwen te creëren. Professionele foto’s van jouw bedrijf, producten en team dragen daar absoluut aan bij. Ik ben Geeke en ben in 2014 afgestudeerd als fotograaf. Als fotograaf maak ik het liefst foto’s die echt laten zien hoe een persoon, bedrijf of product is. Dat zijn in mijn ogen de mooiste foto’s. Tijdens de fotosessies voel jij je al snel op je gemak dankzij mijn persoonlijke werkwijze. Het feit dat jij echt jezelf kunt zijn, zorgt er in combinatie met mijn ervaring als fotograaf in Eindhoven voordat de mooiste foto’s ontstaan. Als fotograaf heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Andere hobby’s van mij zijn wandelen, fietsen en koken. Daarnaast ben ik echt een familiemens.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en kom een kop koffie drinken met Geeke!

Mijn werkwijze als fotograaf in Eindhoven

Zoek je een fotograaf in Eindhoven die jouw producten, team en kantoor goed kan vastleggen? Dan ga ik graag voor jou aan de slag! Het internet wordt overspoeld met onnatuurlijke foto’s, die in mijn ogen niet zo mooi zijn als pure foto’s. Ga ik als fotograaf in Eindhoven voor je aan de slag, dan vind ik het belangrijk dat je de buitenwereld durft te laten zien wie je echt bent. Dan ben je namelijk op je mooist. Ik maak dus het liefst foto’s zonder make-up, studio of onnatuurlijke houdingen.

Bij mij word je nooit gevraagd om een onnatuurlijke pose aan te nemen en al helemaal niet om make-up te dragen. Je wordt bij mij op de foto vastgelegd zoals je echt bent. Het liefst leg ik jou vast op een manier zoals de mensen die je kennen jou zien. Ik laat op de foto’s bepaalde karaktereigenschappen naar voren komen. Om dat te realiseren, zorg ik ervoor dat jij je volledig op je gemak voelt. Ik hanteer een persoonlijke werkwijze en heb veel ervaring, en dat is terug te zien aan de foto’s.

Mijn werkzaamheden naast fotografie in Eindhoven

Ik ben vooral fotograaf in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg, maar ik ben natuurlijk ook werkzaam in de rest van Brabant en Nederland. Op een plek die vertrouwd voelt, zie jij er op je best uit. Vandaar dat ik als fotograaf graag bij jou op locatie langskom. Daarnaast is het goed om te weten dat ik niet alleen personen vastleg, maar ook graag jouw bedrijf aan de buitenwereld laat zien. Je kunt mij dus ook vragen om jouw interieur of producten vast te leggen. Als bedrijfsfotograaf kan ik zakelijke foto’s voor je maken die allesbehalve statisch zijn. Dat is pas echt een goede manier om jouw team aan klanten voor te stellen!

Ik vertel je graag meer onder het genot van een kop koffie

Als je meer wilt weten over mijn werkzaamheden, kun je altijd contact met me opnemen. Kijk ook eens op mijn Instagram-pagina. Daar plaats ik namelijk regelmatig foto’s die ik gemaakt heb tijdens mijn werkzaamheden als fotograaf in Eindhoven. Zo kun je dus een goed beeld krijgen van het werk dat ik lever. Zo snel mogelijk foto’s laten maken? Neem ook dan contact op. Onder het genot van een kop koffie neem ik de mogelijkheden graag eens met je door!